Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 07 augustus 2015 Hollands Kroon geeft bijdrage aan organisatie Open Monumentendagen

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college heeft besloten om een financiële bijdrage te geven aan de organisatie van de Open Monumentendagen. Deze worden georganiseerd op 12 en 13 september 2015.

Het college vindt het belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan het cultuurhistorisch erfgoed van de gemeente. De bijdrage van € 1.700 is bedoeld voor de bekendmaking van het evenement.

Open monumentendagen in Hollands Kroon

Het thema van de Open Monumentendagen is dit jaar 'kunst en arbeid'. In Hollands Kroon wordt het evenement voor het tweede jaar georganiseerd door de historische verenigingen uit de gemeente. Zij organiseren fietsroutes, openstellingen van monumenten, tentoonstellingen, uitleg en rondleidingen en verstrekken koffie en verfrissingen. Afgelopen jaar kwamen er iets meer dan 1400 bezoekers op af.

Landelijk waren dit er zo'n 900.000.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna