Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 20 augustus 2015 Open middag Helderse Volksuniversiteit HVU op zaterdag 29 augustus 2014

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - De Helderse Volksuniversiteit HVU houdt zaterdag 29 augustus 2015 van 14 tot 16 uur een open middag op het Woonplein van Woningstichting aan de Middenweg 159 in Den Helder.

Belangstellenden kunnen op deze informatiemarkt persoonlijk kennismaken met het cursusaanbod en docenten. Het aanbod omvat talencursussen, creativiteit, culinair, huis en tuin, samenleving, lifestyle, kunst en cultuur.

KopGroep Bibliotheken en de HVU werken nauw samen. Diverse kunstlezingen en de cursus Genealogie worden gezamenlijk geprogrammeerd. Vanaf 2016 gaat de HVU lesgeven in de nieuwe centrale bibliotheek in School 7.

Voor uitgebreide informatie zie www.vudh.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna