Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 04 september 2015 Opening sportvoorziening Middelzand Julianadorp op 5 september 2015

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Zaterdag 5 september 2015 opent wethouder Jacqueline van Dongen samen met initiatiefnemers Diego en Djairo om 10.30 uur de nieuwe sportvoorziening in Middelzand. De realisatie van dit buurtbewonersinitiatief is mogelijk gemaakt door het Convenant Wijkaanpak+.

De officiële opening wordt omlijst door een spetterend sportprogamma. De organisatie hiervan is in handen van Mfc 't Dorpshuis, Jongerenwerk van stichting De Wering, de initiatiefnemers en gemeente Den Helder.

Inschrijven

Het programma bestaat uit demonstraties van Panna-voetbalvirtuoos Andrew, de JBC Rollers en een basketbal Clinic van ex-international Mike Nahar. Verder worden er tussendoor 3 tegen 3 wedstrijdjes georganiseerd voor de liefhebbers.

De inschrijving voor de Clinic en wedstrijdjes start om 09.00 uur in Mfc 't Dorpshuis in Julianadorp. De dag wordt muzikaal omlijst door DJ Timo.

Programma

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna