Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 20 oktober 2015 Boekverkoop bibliotheek Texel weer van start

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Vanaf 19 october 2015 verkoopt de bibliotheek in de Drijverstraat weer afgeschreven boeken. Er is altijd een run op nieuwe boeken in de bibliotheek. Sommige bestsellers zijn maandenlang een hype en dan moeten klanten het boek reserveren om het te kunnen lezen. Of wachten tot de grootste vraag voorbij is en het boek weer in de bibliotheek op de plank staat. Sommige van deze titels zijn na een paar jaar stukgelezen en aan vervanging toe of worden gewoonweg niet meer uitgeleend. Dan wordt het boek afgeschreven. Elke week komen er nieuwe boeken in de bibliotheek, regelmatig moeten oude boeken plaats maken voor de verse aanwas.

In de verkoop zijn allerlei soorten fictie en non fictie voor volwassenen en kinderen. Thrillers, literaire en liefdesverhalen, streekromans, familieromans.

Ook prentenboeken, kinderboeken en Young Adult boeken, voor iedereen is er wel iets te vinden. Tevens zijn er speelfilms op dvd koop. Van tijdschriften worden de oudere nummers verkocht.

Een stapeltje afgeschreven boeken is handig voor op vakantie, als het uitgelezen is hoeft het niet meer mee terug in de koffer. Voor logiesverstrekkers die een boekenplank willen vullen voor hun gasten zijn de oude bibliotheekboeken ook een uitkomst.

Boeken over Texel worden niet afgeschreven, die blijven voor eeuwig in de collectie.

Boeken voor volwassenen kosten € 1.50 per stuk, jeugdboeken € 1.00, een bundel tijdschriften kost € 1.50 en dvd's worden voor € 3.50 verkocht.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna