Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 20 oktober 2015 500 vrienden dragen bij aan onderhoud wandelnetwerk

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Vanaf de lancering van wandelvrienden in juni 2015 hebben al 500 wandelvrienden zich aangemeld en in totaal €5000,- ingelegd ten behoeve van de ontwikkeling, beheer en onderhoud van routestructuren. De begeleiding van Wandelvrienden is een gezamenlijke activiteit van Landschap Noord-Holland en Recreatie Noord-Holland.

Wandelvrienden

Wie de wandelvoorzieningen in Noord-Holland een warm hart toedraagt, kan zich aanmelden als WandelVriend. WandelVrienden dragen bij aan de kwaliteit van de wandelmogelijkheden en ontvangen daarvoor als eerste bericht de nieuwe wandelroutes beschikbaar zijn. Het Wandelnetwerk wilt de wandelaar betrekken bij de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van routestructuren.

Het wandelnetwerk

Het wandelnetwerk in Noord-Holland biedt steeds nieuwe mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling over de mooiste routes.

Het wandelnetwerk is een initiatief van de samenwerkende overheden en terreinbeheerders in Noord-Holland. De aanleg is financieel mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland. De routes, app en meer informatie is te vinden op www.wandelnetwerknoordholland.nl. Aanmelden als WandelVriend kan via www.landschapnoordholland.nl/wandelvriend. De begeleiding van Wandelvrienden is een gezamenlijke actie van Landschap Noord-Holland en Recreatie Noord-Holland.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna