Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 03 november 2015 Behouden wij de vuurtoren voor Den Oever? Stemmen tm 1 december 2015

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In de eerste helft van dit jaar heeft u een stem uit kunnen brengen voor een nieuwe locatie voor de prachtige, gietijzeren lichtopstand, beter bekend als het vuurtorentje van Den Oever.

denoever vuurtoren bord 2015 Tijdens en na de stemming bleek dat enkele bewoners van Den Oever niet blij waren dat de optie 'laten staan op de huidige locatie' niet was opgenomen als keuze in de eerste poll. Daarom is besloten een tweede poll te houden: u kunt nogmaals stemmen voor de toekomstige locatie van dit prachtige stuk erfgoed.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de vuurtoren voor eens en voor altijd wordt behouden voor Den Oever.

In de poll kunt u kiezen uit twee locaties:

Voordat u een stem uitbrengt, is het belangrijk dat u de feiten kent:

Breng nu uw stem uit

Stem nu via www.vuurtorendenoever.nl. Stemmen kan van 3 november 2015 t/m 1 december 2015. Per e-mailadres kan 1 stem worden uitgebracht.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna