Cultuur, Sport & Recreatie: 03 november 2015 Kopgroep Bibliotheken: Verhuizing servicepunt De Schooten

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Het bibliotheekservicepunt voor ouderen in de Schooten is verhuisd van de Leendert den Bergerstraat naar De Boerderij. Dinsdagmiddag 3 november 2015 is de eerste uitlening op de nieuwe locatie.

In het servicepunt zijn voornamelijk romans te vinden en veel boeken met extra grote letters. Verder een kleine collectie informatieve boeken, zoals knutselboeken en boeken over Den Helder. De uitlening wordt gedaan door enthousiaste vrijwilligsters onder begeleiding van een bibliotheekmedewerkster.

Het servicepunt is geopend op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

De Boerderij (ingang achterzijde) is te vinden aan de Gravin Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. Het telefoonnummer en emailadres van het servicepunt zijn ongewijzigd: 06-18632707 en

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna