Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 11 november 2015 Verkoop afgeschreven materialen centrale bibliotheek van Den Helder (14 t/m 19 december 2015)

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Van 14 t/m 19 december 2015 wordt er een verkoop van afgeschreven boeken en cd's gehouden in de centrale bibliotheek van Den Helder.

Tijdens openingstijden kunt u daar voor een klein bedrag weinig uitgeleende, licht beschadigde en minder actuele boeken op de kop tikken. Ook gaat de complete cd-collectie in de verkoop!

Per 1 januari 2015 stopt KopGroep Bibliotheken met het uitlenen van cdís. De uitleencijfers van cdís lopen terug. Het downloaden en streamen van muziek wordt daarentegen steeds populairder. Voor de bibliotheek is het niet meer rendabel om de cd-collectie op peil te houden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna