Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 17 november 2015 Kunst lenen in Schagen vanaf 27 november 2015

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Vanaf 27 november 2015 gaat Kunstuitleen Den Helder samenwerken met KopGroep Bibliotheken. Wie woonachtig is in Schagen of omgeving kan kunst lenen van de Kunstuitleen in Den Helder. Dit was altijd al mogelijk, maar nu kan men vanuit de luie stoel kunstwerken reserveren en deze later ophalen in de bibliotheek van Schagen.

Zowel het inschrijven als het brengen en halen van de kunstwerken gebeurt in bibliotheek Schagen. Het vervoer van en naar Den Helder wordt geregeld door KopGroep Bibliotheken.

Via een PowerPoint presentatie in de bibliotheek kan men kennismaken van de mogelijkheden die Kunstuitleen Den Helder biedt. Op de website kunnen kunstwerken bekeken en gereserveerd worden. Op vrijdag 27 november 2015 zal wethouder Ben Blonk om 10.30 uur de presentatie officieel openen. Iedereen is van harte welkom, koffie en thee met iets lekkers staan klaar. Nieuwe leden krijgen een speciaal kleurboek -gemaakt door kunstenaars- en een set potloden cadeau. Wie in november 2015 lid wordt gaat pas betalen in 2016.

De Kunstuitleen bestaat dit jaar 40 jaar en zetelt in gebouw 52a op het prachtige terrein van de voormalige Rijkswerf Willemsoord. Naast een collectie van 2000 kunstwerken kan men ook terecht voor sieraden, keramiek, glas, kunst- en pop-upkaarten.

Meer informatie: www.kunstuitleen-denhelder.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna