Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 15 december 2015 Hollands Kroon: Aanvragen vergunning voor evenement nog steeds nodig

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Hollands Kroon heeft in april 2015 70% van de regels van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) geschrapt. Een regel die nog wel steeds in onze APV staat is dat u een vergunning moet aanvragen voor het organiseren van een evenement.

We hebben gemerkt dat inwoners/organisaties die van onze nieuwe APV hebben gehoord, denken dat zij nu ook geen vergunning meer aan hoeven te vragen voor een evenement. Dat is dus niet het geval.

Vergunning aanvragen

Wilt u een evenement organiseren? Aan de hand van de vergunningchecker op www.hollandskroon.nl ziet u of een vergunning nodig is.

Daarnaast staan alle formulieren voor het aanvragen voor de vergunning op de website.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna