Cultuur, Sport & Recreatie: 17 december 2015 Top(sport)evenementen mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Voor de komende vier jaar heeft de provincie Noord-Holland € 2,8 miljoen beschikbaar voor sponsoring van top(sport)evenementen. De provincie maakt daarmee evenementen met een bovenregionale uitstraling, zoals Sail Den Helder, de Uitmarkt en de Alkmaarse Wandelvierdaagse mede mogelijk.

Evenementen zijn van groot economisch belang. Tijdens het Dam tot Damweekend in 2014 hebben 115.000 bezoekers € 3,3 miljoen uitgegeven. Evenementen zetten bovendien regio's goed op de kaart.

Gedeputeerde Economische Zaken en Sponsoring, Jaap Bond: "Daarnaast kunnen we tijdens deze evenementen een groot publiek laten kennismaken met de taken van de provincie."

Naast de sponsoring van sportieve evenementen ziet de provincie ook een rol weggelegd voor de sponsoring van culturele evenementen. Een 'bovenregionale uitstraling' is daarbij één van de uitgangspunten.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna