Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 18 december 2015 Schrijf je in voor de nieuwjaarsduik 2016 op de Afsluitdijk

De Waddenvereniging organiseert op 1 januari 2016 een nieuwjaarsduik bij Kornwerderzand. Op deze manier wil de vereniging onder een breed publiek aandacht vragen voor het project Vismigratierivier Afsluitdijk.

192001072 Waddenvereniging Header Digitalemailing Laatdeviszwemmen 570x250

Estafettewedstrijd

Voor teams van drie personen is er een estafettewedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Het is de bedoeling dat de eerste duiker start aan de Waddenzeekant van de Afsluitdijk. De tweede deelnemer rent vervolgens zo snel mogelijk over de brug richting het IJsselmeer waar de derde deelnemer vervolgens het zoete water induikt.

Wel duiken maar niet meedoen aan de wedstrijd?

Dat is ook mogelijk! Als individu doe je niet mee aan de wedsstrijd maar kun je er wel voor kiezen om een nieuwjaarsduik te nemen in het zoete of zoute water of in allebei.

Inschrijven verplicht

Opgeven is noodzakelijk en kan via www.waddenvereniging.nl/nieuwjaarsduik - daar vind je alle informatie over deze dubbele Afsluitdijkduik.

De Vismigratierivier Afsluitdijk is een unieke vispassage dwars door de Afsluitdijk die in de nabije toekomst de mogelijkheid biedt voor trekvissen om weer heen en weer te kunnen zwemmen tussen zoet en zout water. (bron: De Afsluitdijk)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna