Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 22 december 2015 Voorlezers gevraagd bibliotheek Den Helder

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - KopGroep Bibliotheken gaat in de gemeente Den Helder het voorleesteam uitbreiden en is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die één keer per week willen voorlezen bij een peuteropvang, kinderdagverblijf of Buitenschoolse Opvang.

Houdt u van voorlezen en vindt u het leuk om met jonge kinderen (tot 6 jaar) te praten, dan is dit project misschien iets voor u. Het voorlezen gebeurt op een vast dagdeel, voor peuteropvang en kinderdagverblijf voornamelijk 's ochtends.

Voor de Buitenschoolse Opvang zoeken wij voorlezers die na 15.30 uur willen voorlezen.

Ook al heeft u weinig ervaring met voorlezen, aarzel niet om u aan te melden. De bibliotheek helpt u graag met het uitzoeken van geschikte boeken. Ook wordt er vooraf een workshop over voorlezen gegeven.

Aanmelden kan per mail: of telefonisch: afdeling educatie: 0223-670310

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna