Cultuur, Sport & Recreatie: 24 december 2015 Kerstvakantie 2015: veel te zien bij Ecomare

Ecomare logoBron: Ecomare - Kom in de kerstvakantie gezellig naar Ecomare; er is veel te zien! Op dit moment zijn er 11 zeehonden in onze opvang, waaronder twee grijze zeehonden van een paar weken oud. Op sommige dagen zijn er extra veel activiteiten en kun je ons zeelaboratorium bezoeken, een kijkje nemen bij de strandvondstenkar of meer leren over de skeletten van walvissen van één van onze medewerkers. En adopteer je in de kerstvakantie een zeehond bij de receptie, dan krijg je er een gratis zeehondenknuffel bij.

Twee uitjes voor één prijs

In de kerstvakantie kun je op Texel heerlijk uitwaaien, maar is er ook een grote behoefte aan binnenactiviteiten. Ecomare en Kaap Skil bieden daarom een KerstKortingsKaart aan. Hiermee kun je goedkoper naar de twee musea. De kaart kost 17 euro voor volwassen en 12 euro voor kinderen en is de hele vakantie geldig. Twee uitjes voor één prijs dus!

Meer weten? Kijk op www.ecomare.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna