Cultuur, Sport & Recreatie: 26 januari 2016 Ecomare: Winterlezing kustbeheer 26 januari 2016

Ecomare logoBron: Ecomare - Dinsdag 26 januari 2016 is de tweede avond van de serie winterlezingen bij Ecomare. Ernst Lofvers van Rijkswaterstaat een lezing over kustbeheer in het waddengebied. Het verhaal gaat over de veranderingen in de vormen van eilanden, zandbanken en geulen in het waddengebied en hoe daarop gereageerd wordt. Opgave voor de winterlezing is niet nodig. Iedereen is van harte welkom op dinsdag 26 januari 2016 om 20 uur in het veldcentrum van Ecomare. Entree is € 5,- inclusief koffie of thee.

Winterlezingen

Dit jaar draaien de winterlezingen het om het thema ?beheer?. Op drie dinsdagavonden zijn er lezingen, op de vierde avond kun je je kennis van de natuur testen in de Texelse natuurquiz.

9 februari

Arjan Berkhuysen van de Waddenvereniging komt op dinsdag 9 februari 2016 over de toekomst van het waddengebied vertellen. De lezing behandelt trends en ontwikkelingen in het waddengebied en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan.

23 februari

Op dinsdag 23 februari 2016 wordt de serie afgesloten met een Texelse natuurquiz.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna