Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 19 februari 2016 Vrijwilligers gevraagd KopGroep Bibliotheken (Schagen, Tuitjenhorn, Den Helder)

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - KopGroep Bibliotheken is een ambitieuze organisatie, ontstaan uit een fusie van 14 bibliotheken in 9 gemeenten. KopGroep Bibliotheken levert betrouwbare informatie, is lokaal een belangrijke partner voor leesbevordering, educatie en maatschappelijke initiatieven. En biedt een aantrekkelijk podium voor cultuur, ontmoeting en debat. Met meer dan 650.000 bezoekers per jaar en ruim 39.000 leden is KopGroep Bibliotheken de grootste culturele instelling in de Noordkop!

In totaal werken er 78 beroepskrachten en is een groot aantal vrijwilligers actief.

Vindt u het leuk om in een bibliotheek te werken?

Wij zijn op zoek naar: Voor de bibliotheken in Schagen, Tuitjenhorn en Den Helder School 7 zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tijdens openingstijden het aanspreekpunt willen zijn voor bezoekers. In de functie beantwoordt u eenvoudige vragen van klanten en bent u verantwoordelijk voor het opruimen en controleren van de collectie. U werkt alleen of samen met een bibliotheekmedewerker. Van de vrijwilliger die alleen werkt wordt een behoorlijke mate van zelfstandigheid verwacht: u bent in staat om oplossingsgericht te werken.

Wij bieden:

Wij vragen:

Reageren:

Heeft u interesse om in een van onze bibliotheken te werken en bent u minimaal 1 dagdeel per week (3 aaneengesloten uren) beschikbaar? Vul dan het reactieformulier op de website in of kom langs in een van onze vestigingen.

Voor meer informatie over de functies kunt u contact opnemen met:

Karin Tacx – Bibliotheek Schagen (0224) 213975,
Gerda Hendriks – Bibliotheek Den Helder School 7 (0223) 623859,
Ak van der Peet – Bibliotheek Tuitjenhorn (0226) 392005,

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna