Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 22 februari 2016 Technobiel naar de Noordkop van 3 tm 5 maart 2016

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Op uitnodiging van KopGroep Bibliotheken komt de Technobiel tijdens de voorjaarsvakantie naar de Noordkop. De Technobiel is een soort mobiel NEMO waar van alles te beleven valt op het gebied van techniek.

De Technobiel telt twee verdiepingen en is bedoeld voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en de eerste klas van het voortgezet onderwijs.

Op de eerste verdieping kunnen kinderen onder meer ontdekken hoe een transportband werkt en hoe ze vliegtuigjes kunnen laten vliegen door er met licht op de schijnen. Een verdieping hoger komen de kinderen in een echte experimenteerzone terecht waar ze verschillende technische proefjes kunnen doen.

De Technobiel is gratis te bezoeken en een afspraak maken hoeft niet!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna