Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 22 februari 2016 Zandprinses opent Breezand Lentetuin 2016 (3 t/m 7 maart 2016)

Niemand minder dan Zandprinses Rosa van der Vijver zal woensdag 2 maart 2016 de Lentetuin Breezand openen. Na vorig jaar een Koninklijke opener, is de Lentetuin blij met deze prinses die met zand sprookjes tot leven laat komen. En zand is volop aanwezig in het Noordelijk Zandgebied. Een perfecte opener voor de Lentetuin Breezand 2016 dus!

Met niets meer dan zand kan Zandprinses Rosa van der Vijver wonderlijke plaatjes maken van zand: het is haar gereedschap. Van haar vader, de zandtovenaar, leerde Rosa de fijne kneepjes van het zandschilderen. Sinds 2015 is ze dan ook alle dagen bezig met zandschilderen. De Lentetuin Breezand laat zich graag betoveren door haar kunsten.

Exclusieve Sprookjesavond voor kinderen

Niet alleen alle genodigden kunnen zich laten wegblazen door de kunsten van Rosa, ook een select gezelschap van maar liefst vijftig kinderen maakt kans om bij de speciale avondopening te zijn, waar de Zandprinses een tweede, exclusieve show geeft. De gelukkige winnaars worden op de bloemenshow ontvangen door Madame (Sanne Koopman-van Dorp) en echte sprookjesfiguren die sprookjes vertellen.

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen zich aanmelden door een e-mail sturen naar: info@regelsammy.nl. Vermeld hierin de naam, leeftijd en woonplaats. Uit alle aanmeldingen worden door middel van loting vijftig kinderen geselecteerd die samen met één volwassene welkom is bij deze opening op woensdag 2 maart 2016 van 17.00 tot 18.00 uur. Aanmelden voor de magische openingsvoorstelling kan tot en met zaterdag 27 februari 2016. De gelukkige winnaars ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Film: www.youtube.com/watch?v=Y8IzQnnWoJM

Na deze magische opening en speciale avondopenstelling, is de Lentetuin Breezand van 3 tot en met 7 maart 2016 geopend voor bezoekers. De jaarlijkse voorjaarsshow is te zien in de kop van Noord-Holland op het ZAP-complex in Breezand. Meer informatie is te vinden op de website: www.lentetuin.nl.

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland. (Bron: Lentetuin Breezand)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna