Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 29 februari 2016 Waterrecreatie NHN cruciale conferentie in opmaat naar provinciale bijeenkomst op 11 maart 2016

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord logoBron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord - Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de drie bestuurlijke regio's in Noord-Holland Noord (NHN) organiseren op vrijdag 11 maart 2016 de werkconferentie 'Waterrecreatie NHN'. Tijdens deze werkconferentie worden belangrijke keuzes gemaakt over beleids-, ontwikkelings- en uitvoeringsplannen voor de versterking van de regio als gebied voor waterrecreatie en -sport.

De bevindingen van de werkconferentie van 11 maart 2016 worden ingebracht als regionale input voor de provinciale bijeenkomst 'Waterrecreatievisie 2030 NH' op 16 maart, waarbij de geformuleerde visie wordt vertaald naar de uitvoering.

"Water is een kernwaarde voor onze regio. De huidige ontwikkelingen in de sector bieden kansen voor het versterken van de regio als gebied voor waterrecreatie en -sport. De conferentie op 11 maart 2016 is een uitgelezen kans om input te geven, die wordt verwerkt in beleids- en uitvoeringsplannen," aldus Adriana Stam, projectleider bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. "Tijdens deze conferentie stellen we met elkaar de prioriteiten van de regio vast. Op 11 maart beslissen we over wat we wanneer in de regio doen. Het is van belang dat daar deze dag overeenstemming over wordt bereikt."

Kansen voor waterrecreatie en -toerisme

De kracht van de regio NHN op het gebied van waterrecreatie en -toerisme ligt op meerdere vlakken zoals de fysieke infrastructuur, het landschap en de ligging.

De kansen liggen in de groei van de vraag naar waterrecreatie mogelijkheden, groei van de riviercruisevaart en het beter benutten van het gevarieerde (kleinschalige) aanbod aan de wal. Tijdens de werkconferentie worden bezoekers geïnformeerd over de ontwikkelingen in de sector en de waterrecreatievisie van de provincie. Daarna zijn er werksessies, waarvoor de expertise en ervaring van de deelnemers aan de conferentie nodig is.

Aanmelden voor de werkconferentie kan via: www.nhn.nl/event/waterrecreatie

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna