Cultuur, Sport & Recreatie: 15 maart 2016 100e kilometer boerenlandpad op Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Stevig stappen door weilanden en over akkers, een kijkje nemen op het boerenerf. Vanaf 1 maart 2016 is de 100ste kilometer door het boerenland opengesteld voor wandelaars. Deze mijlpaal werd gevierd op Texel waar de boer de wandelaars een bijzondere indruk geeft van het boerenleven.

Boerenlandpaden vormen een unieke aanvulling op veel wandelroutenetwerken. De provincie heeft subsidie beschikbaar gesteld aan Recreatie Noord-Holland voor het uitvoeren van de Boerenlandpadregeling2013-2016. De subsidieregeling blijkt een groot succes. Ruim 110 agrariërs maken gebruik van de regeling en stellen hun land open voor wandelaars. Gedeputeerde Toerisme & Recreatie van de provincie Noord-Holland, Jaap Bond: "Dit is een mooie mijlpaal. De boerenlandpaden zijn een unieke manier om het Noord-Hollandse landschap te beleven." Méér Recreatie Noord-Holland Kijk voor meer informatie op www.recreatienoordholland.nl Bron: recreatie Noord-Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna