Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 16 maart 2016 Verhalen en anekdotes gezocht over monumenten in Hollands Kroon voor fietsroute app (voor 22 maart 2016)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Hollands Kroon heeft veel monumenten. Een aantal daarvan willen we onder de aandacht brengen in een fietsroute app. We willen de fietser graag extra informatie geven over deze monumenten en daarom zijn we op zoek naar verhalen en anekdotes. Een lijst van monumenten die we in de app gaan opnemen vindt u onderaan deze pagina. Het is de bedoeling om de fietsroute nog voor de zomer van dit jaar toe te voegen aan een nog later te bepalen routeapp.

Heeft u een mooi verhaal?

Heeft u een mooi of bijzonder verhaal of anekdote over deze monumenten? We vinden het heel fijn als u deze met ons wilt delen. U kunt dit doen door dit contactformulier in te vullen en naar ons op te sturen. De uiterste aanleverdatum is 22 maart 2016.

Fietsroute app

De fietsroute gaat langs monumenten en andere mooie plekken in Hollands Kroon.

Uw verhaal of anekdote wordt in de app gekoppeld aan het monument. Naast een geschreven tekst, wordt de tekst ook opgenomen zodat deze beluisterd kan worden.

Lijst van monumenten

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna