Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 23 maart 2016 Centrale bibliotheek van Den Helder verhuist in april 2016 naar School 7

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - De centrale bibliotheek van Den Helder verhuist in april 2016 naar School 7. Het nieuwe adres wordt Keizersgracht 94, het telefoonnummer blijft 0223 623434. Ook de Helderse Volksuniversiteit en de Historische Vereniging, inclusief de afdeling Genealogie, verhuizen deze periode naar School 7.

In verband met de verhuizing is de bibliotheek gesloten van maandag 4 april 2016 tot en met zaterdag 16 april 2016. Maandag 18 april 2016 is het publiek welkom in het nieuwe gebouw. Vanaf die dag is de bibliotheek ook op maandagmorgen geopend vanaf 10.00 uur.

Alle materialen worden in deze periode voor 6 weken uitgeleend. Er kan dus geen boete ontstaan omdat de bibliotheek twee weken gesloten is. Uiteraard zijn de klanten en bezoekers van harte welkom in de andere vestigingen. Ook voor het ophalen van gereserveerde materialen.

Uitverkoop

Woensdagmiddag 13 april 2016 wordt in de bibliotheek aan het Bernhardplein nog een grote uitverkoop gehouden. Publiek is tussen 14.00 en 16.00 uur welkom om afscheid te nemen van de oude bibliotheek en voor een kleinigheid afgeschreven boeken en overige materialen op de kop te tikken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna