Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 12 april 2016 Zomerkamp met Ecomare?

Ecomare logoBron: Ecomare - Wat is er leuker dan een vakantie op Texel met leeftijdsgenoten? Ecomare organiseert in augustus 2016 twee zomerkampen voor kinderen en jongeren van 8-15 jaar. Er is nog plek voor deelnemers. Bovendien zoekt Ecomare begeleiders voor de tweede week.

Activiteiten, plezier en gezelligheid

De zomerkampen van Ecomare staan garant voor heel veel activiteiten, plezier en gezelligheid. De Rovershut is de uitvalsbasis; midden in het bos en vlakbij Ecomare. De eerste kampweek is van 1 t/m 5 augustus, de tweede van 8 t/m 12 augustus 2016. Deelname kost €260,-. Op de website www.ecomare.nl is bij op stap met Ecomare meer informatie te vinden. Op de Facebookpagina zomerkampecomare www.facebook.com/zomerkampecomare/ zijn fotos en verhalen van vorig jaar te zien.

Vrijwilligers

De zomerkampen worden begeleid door vrijwilligers, met professionele begeleiding vanuit Ecomare. Voor de tweede kampweek is Ecomare nog op zoek naar vrijwilligers. Ben je minimaal 18 jaar oud, genteresseerd in de natuur en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan is het misschien iets voor jou om begeleider te worden! Tijdens een weekend in het voorjaar leren de begeleiders elkaar kennen en wordt het programma grondig doorgesproken.

Meer weten?

Wie wil helpen om het zomerkamp van 8-12 augustus 2016 tot een succes te maken, kan contact opnemen met Pierre Bonnet via of 0222-317741.

Vanzelfsprekend zijn er voor begeleiders geen kosten verbonden aan de kampweek.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna