Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 13 april 2016 VVV, TESO, TOP en gemeente tekenen prestatiecontract

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Den Burg, 16 maart 2016 - Met het ondertekenen van een vierjarig prestatiecontract op woensdag 16 maart 2016 bundelen VVV Texel, TESO, gemeente Texel en TOP (Texels Ondernemers Platform) wederom de krachten. Het samenwerkingsverband is uniek in Nederland en zorgt ervoor dat Texel over eenkrachtige promotiemotor beschikt, die onafhankelijk kan opereren.

De ondertekening van het nieuwe contract van VVV Texel, TOP, veerdienst TESO en de gemeente Texel vormt het fundament voor de promotie van Texel als mooiste vakantie-eiland. "Hierdoor kunnen we plannen realiseren die zich uitstrekken over meerdere jaren," zegt VVV-directeur Wouter de Waal. "Daarbij zal tot 2020 op verzoek van de participanten ook aandacht besteed worden aan OV-mogelijkheden, de e-tickets van TESO, het Texelvignet en de kwaliteit van de verblijfsaccommodaties op het eiland."

De Waal stipte bij de ondertekening nogmaals aan hoe uniek het samenwerkingsverband op Texel is. Het bundelen van de krachten resulteert volgens de VVV-directeur in solide samenwerkingen, gericht op reclame voor Texel. Belangrijk daarbij is dat alle partijen zich realiseren dat ze een gezamenlijk doel hebben: de unieke mogelijkheden van Texel onder de aandacht brengen bij 'overkanters' en zo veel mogelijk traffic naar het eiland genereren.

TOP is daarbij voor de VVV een belangrijke partner. Het bedrag dat TOP-leden jaarlijks via hun contributie afdragen aan VVV Texel wordt door gemeente Texelen veerdienst TESO verdubbeld. VVV Texel verzorgt vervolgens de promotie van Texel als het ideale vakantie-eiland en geeft alle logiesverstrekkers via het lidmaatschap van TOP toegang tot de boekingsfaciliteiten van de VVV. Hierdoor kunnen ze zowel hun bezetting als bereik vergroten. Wouter de Waal: "Met onze boekingen verdienen we als VVV 70% van ons budget zelf. Daardoor wordt elke euro die de participanten aan ons besteden uiteindelijk verdrievoudigd in de vorm van marketing en informatieverschaffing."

Wouter de Waal voorziet met het nieuwe contract weer vier uiterst vruchtbare jaren. "TOP heeft zich al vier jaar in staat getoond om de afgesproken bijdragen bij elkaar te brengen. Alle lof voor de aangesloten ondernemers diezich bewust zijn van het feit dat we met de promotie van Texel een gezamenlijk doel hebben en daar ook hun bijdrage aan leveren." (Bron: VVV)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna