Cultuur, Sport & Recreatie: 28 april 2016 4 juli 2016 is het tijd voor... The Battle of the Beach!

HHNK logoBron: HHNK - Op maandag 4 juli 2016 organiseren we Battle of the Beach 2016 in de Hondsbossche Duinen in Petten. Battle of the Beach is een leuk en leerzaam evenement voor kinderen uit groep 6 en 7. Een evenement waar kinderen in groepsverband de strijd tegen het water aangaan door het sterkste zandkasteel te bouwen.

Dit evenement is in 2014 en 2015 succesvol georganiseerd door Hoogheemraadschap van Rijnland en wordt dit jaar ook georganiseerd door andere waterschappen. Zie ook www.battleofthebeach.nl

Voorafgaand aan de Battle verzorgt HHNK een gastles over waterveiligheid van circa 1 uur met opdrachten waarmee de kinderen zich voor kunnen bereiden op de Battle. Op maandag 4 juli 2016 gaan circa 300 kinderen met elkaar de strijd tegen het water aan.

Meer informatie over het evenement ontvangen? Of wilt u een groep 6 of 7 aanmelden voor de Battle? Dat kan door een e-mail te sturen naar .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna