Cultuur, Sport & Recreatie: 18 mei 2016 Zes Toeristische Informatie Punten (TIP) in de gemeente Schagen

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - De OFS sector Recreatie en Toerisme is zeer verheugd dat er in de gemeente Schagen 6 ondernemers zijn, die zich bereid hebben verklaard als TIP te fungeren om zo de weggevallen VVV-kantoren op te vangen. Waar er in 2015 nog 2 VVV kantoren aanwezig waren (Schagen en Callantsoog) zijn er nu dus 6 Toeristische Informatie Punten! Mogelijk wordt dit aantal nog meer, aangezien er nog een aantal aanvragen lopen.

Wij staan achter de strategie, vallend onder de bevoegdheid van de Stichting Holland boven Amsterdam (HbA), om te gaan investeren in het verleiden van bezoekers om de Noord-Hollandse Noordzeekust boven Amsterdam te gaan bezoeken in plaats van te investeren in stenen, verhuur van bungalows (bemiddeling) of betaalde informatieverstrekking. Het is daarom heel mooi dat ondernemers in het gebied zijn opgestaan om in ieder geval dit jaar de VVV informatietaak over te nemen.

De 6 TIP's zijn:

Callantsoog

Petten

Schagen

St. Maartenszee

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna