Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 19 mei 2016 Kunst op locatie in Tuitjenhorn, Kalverdijk en Waarland op 28 en 29 mei 2016

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - 'Kunst op locatie' wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden en wel op zaterdag 28 en zondag 29 mei 2016. Dit evenement wordt georganiseerd door de Kunstcommissie.

'Kunst op locatie' is een gratis fiets- en wandelroute door de dorpen Tuitjenhorn, Kalverdijk en Waarland. Onderweg kunnen 29 adressen bezocht worden, waar in totaal 53 lokale kunstenaars hun werk tonen.

In het Startpunt, het voormalige gemeentehuis van Harenkarspel Oostwal 2 te Tuitjenhorn, is een overzichtstentoonstelling te bezichtigen en kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar deelnemen aan een workshop 'Met sjablonen werken'.

Meer informatie:

De website van de Kunstcommissie www.kcars.nl/agenda/28-mei-2016-kunstroute-van-kunst-op-locatie/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna