Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 27 mei 2016 College Hollands Kroon stemt in met verdere uitwerking initiatiefplan zwembaden

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 26 april 2016 heeft het college het rapport 'Zwemmen in Hollands Kroon' van de HOZE-werkgroep besproken. HOZE staat voor 'Hollands Kroon Overleg Zwembad Exploitatie'. Alle initiatiefgroepen vanuit de verschillende baden zijn verenigd in deze werkgroep. Het college heeft besloten in te stemmen met verdere uitwerking van het plan.

Nog veel werk aan de winkel!

De eerste indruk is dat het plan op hoofdlijnen voldoet aan de kaderstelling van de gemeenteraad, maar dat er nog veel uitwerking noodzakelijk is en risico's verder verkend moeten worden. Het college is van mening dat het plan nog niet stevig gefundeerd is, maar het verdient een groot compliment dat de HOZE-werkgroep is ontstaan en men bereid is om met elkaar samen te werken. Op 19 mei 2016 heeft wethouder Westerkamp het collegebesluit besproken met de HOZE-werkgroep. De HOZE-groep erkent ook dat er nog veel werk aan de winkel is.

Binnen de HOZE-groep bestaan (uiteraard) nog verschillende wensen en belangen die allemaal nader moeten worden uitgewerkt. De schets zoals die is neergelegd in het rapport is een eerste richting en heeft geleid tot een wil bij de initiatiefnemers om er gezamenlijk uit te komen.

Planning en vervolg

Volgende stap is dat de HOZE-groep zich gaat beraden op de verdere projectstructuur om alle uit te werken zaken goed aan te kunnen pakken. Het college heeft gevraagd om daarin ook voldoende helder te maken wat in de verdere uitwerking van de gemeente verwacht wordt, zodat we goed kunnen bekijken hoe we dit kunnen faciliteren. De HOZE-groep heeft nu tot 31 december 2016 de tijd om het plan verder uit te werken. In het eerste kwartaal van 2017 moet de gemeenteraad een besluit nemen over het plan en dus de toekomst van de zwembaden in Hollands Kroon.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna