Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 27 mei 2016 Leescafé Schagen wordt CultuurHoek

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Het Leescafé van bibliotheek Schagen wordt op 1 juni 2016 omgedoopt tot CultuurHoek. De naamswijziging illustreert de vele activiteiten die er plaatsvinden.

Bij de start in Markt 18 begon het Leescafé als plek om onder het genot van een kopje koffie of thee een krant of tijdschrift te lezen, maar inmiddels is het uitgegroeid tot ontmoetingsplek waar vele activiteiten plaatsvinden. Van wekelijkse Digibar, netwerkplaats voor werkzoekenden tot thuisbasis van de Schager Schrijfgroep. Maar uiteraard ook nog steeds een plek om lekker te lezen.

Om de naamwisseling feestelijk te omlijsten speelt De Skager AC band van Esdege Reigersdaal 1 juni 2016 vanaf 10 uur covers van verschillende artiesten en bands.

Rond 11 uur zal een van de leden van het bestuur van Markt 18 onder tromgeroffel de nieuwe naam onthullen.

Donderdagochtend 2 juni 2016 loopt er een 'levende ideeënbus' door de bibliotheek.

Mensen kunnen aangeven wat ze graag in de cultuurhoek willen bijwonen of organiseren.

Donderdagmiddag 2 juni 2016 geeft Hans Duin om 15.30 uur een workshop rapteksten schrijven voor de jeugd. Vrijdagochtend 3 juni 2016 is tussen 10.00 en 12.00 uur het vrouwencollectief actief met een handwerkgroep. Mensen die belangstelling hebben om zich bij deze groep aan te sluiten kunnen die ochtend ook informatie krijgen.

De CultuurHoek is te vinden in Markt 18, Torenstraat 1a in Schagen. Alle genoemde activiteiten zijn gratis te bezoeken en vooraf aanmelden is niet nodig.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna