Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 30 juni 2016 Boekverkoop bibliotheek Texel gedurende de hele maand juli 2016

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - In de bibliotheek in de Drijverstraat zijn weer weer afgeschreven boeken te koop. De boekverkoop duurt de hele maand juli 2016. In de verkoop zijn allerlei soorten boeken voor volwassenen en kinderen.

Thrillers, literaire en liefdesverhalen, streekromans en ook informatieve boeken. Prentenboeken, kinderboeken en Young Adult boeken, voor iedereen is er wel iets te vinden. Ook zijn er speelfilms op dvd koop.

Bibliotheekboeken worden afgeschreven als de informatie verouderd is, als ze te weinig uitgeleend worden, of juist zo vaak zijn geleend dat ze bijna stukgelezen zijn. Ook worden ze verkocht als er een nieuwe druk van is verschenen of als ze beschadigd zijn. Van tijdschriften worden de oudere nummers verkocht.

Een stapeltje afgeschreven boeken is handig voor op vakantie, als het uitgelezen is hoeft het niet meer mee terug in de koffer. Voor logiesverstrekkers die een boekenplank willen vullen voor hun gasten zijn de oude bibliotheekboeken ook een uitkomst. Boeken over Texel worden niet afgeschreven, die blijven in de collectie.

Volwassen boeken kosten € 1.50 per stuk, jeugdboeken € 1.00, een bundel tijdschriften kost € 1.50. Dvd's worden voor € 3.50 verkocht.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna