Cultuur, Sport & Recreatie: 01 juli 2016 Zomerbieb Kop van Noord-Holland 2016

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Tijdens de zomervakantie organiseren we op woensdag een leuk programma voor kinderen in de bemande bibliotheken School 7, Nieuw Den Helder, Julianadorp, Texel, Tuitjenhorn en Schagen.

Voorlezen XL

Er wordt voorgelezen op 20 juli 2016 en 3 en 17 augustus 2016. Kinderen kunnen deze middagen luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen. Aanvang: 14.30 uur.

Knuffeldokter

Op 27 juli 2016 komt er een knuffeldokter naar de bibliotheken. Kinderen mogen dan op consult komen met hun zieke knuffelbeest. De dokter geeft advies op maat!

Aanvang: 14.30 uur; in Schagen om 11.00 uur.

Workshop striptekenen

Woensdag 10 augustus 2016 zijn striptekenaars Paul Stoel en Alex van Koten uitgenodigd om workshops striptekenen te geven. De kinderen leren hoe ze zelf een stripfiguur en grapjes kunnen bedenken. Ze gaan naar huis met een eigen stripverhaaltje, stripfiguur en heel veel inspiratie om verder te oefenen.

Vooraf aanmelden!

Zoldertheater

De laatste week van de zomervakantie is er jeugdtheater in de bibliotheken. Het Zoldertheater speelt de voorstelling _Boevenstreken_. Een vrolijk verhaal over de bijzondere band tussen een agent en een boef. Met toneel, poppenspel, muziek en liedjes in een aantrekkelijk 'politiekantoor met gevangenis' decor. De voorstelling is geïnspireerd op de verhalen van het bekroonde prentenboek Agent en Boef van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer.

Vooraf aanmelden!

Alle activiteiten zijn gratis, aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna