Cultuur, Sport & Recreatie: 15 augustus 2016 Kunst lenen in bibliotheek Tuitjenhorn vanaf 19 augustus 2016

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Vanaf 19 augustus 2016 gaat Kunstkerk Heerhugowaard samenwerken met KopGroep Bibliotheken. Wie woonachtig is in Tuitjenhorn of omgeving kan zo op een makkelijke manier kunst lenen van de Kunstkerk in Heerhugowaard. Liefhebbers kunnen vanuit de bibliotheek of thuis vanachter de computer kunstwerken reserveren en deze later ophalen in de bibliotheek in Tuitjenhorn. Zowel het inschrijven als het brengen en halen van de kunstwerken vindt in de bibliotheek plaats. Het vervoer van en naar Heerhugowaard wordt geregeld via het dagelijkse transport van KopGroep Bibliotheken.

Wethouder geeft startsein

Vrijdagmiddag 19 augustus 2016 geeft wethouder Jelle Beemsterboer om 15.00 uur het startsein. Publiek is van harte welkom bij de aftrap van deze mooie samenwerking. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar en voor nieuwe leden geldt dat ze de eerste drie maanden gratis kunst kunnen lenen.

Neem alvast een kijkje in de collectie en bekijk de diverse abonnementen: www.kunstkerkheerhugowaard.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna