Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 16 augustus 2016 Sluitingstijden droge horeca De Koog tijdelijk verruimd

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Gemeente Texel heeft vier droge horecagelegenheden in De Koog gevraagd deel te nemen aan een proef om tijdelijk de openingstijden te verruimen tot 05.00 uur.

Het gaat om de bedrijven Napoli, Yamas, Mamma Mia en Pick-Up, dit zijn de huidige nachtelijke eetgelegenheden. Door een betere spreiding van het uitgaanspubliek wordt beoogd eventuele overlast te voorkomen. Het initiatief voor deze proef komt van deelnemers uit het zomeroverleg; de politie, de dorpscommissie, de dorpswacht en ondernemers uit De Koog.

De proef start op zaterdag 6 augustus 2016 en beslaat totaal vier zaterdagen. De proef wordt in september 2016 geëvalueerd, aan de hand hiervan wordt bekeken wat de aanpak voor het volgende seizoen wordt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna