Cultuur, Sport & Recreatie: 16 augustus 2016 Texel trots op Olympisch surfkampioen Dorian van Rijsselberghe

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Burgemeester Michiel Uitdehaag en wethouders feliciteren Olympisch surfkampioen Dorian van Rijsselberghe: "Texel is supertrots op Dorian! Een grandioze overwinning, zeker na zijn eerder behaalde gouden plak in Londen in 2012. Bovendien inspireert hij sporters met de mogelijkheden van Texel als sporteiland. Dit is een buitengewoon moment waar Texel natuurlijk bij stilstaat."

Ook wethouder sport - Hennie Huisman - is enthousiast en op afstand betrokken geweest bij Dorian tijdens de Spelen. "Ik vind het fantastisch dat Dorian wederom een gouden medaille heeft gewonnen! Na zijn Olympisch goud bij de Spelen in Londen in 2012 neemt de druk van buiten alleen maar toe. Het is mooi om te zien dat hij nuchter en ontspannen is gebleven. Texel kijkt ernaar uit om Dorian feestelijk te onthalen en te huldigen. En natuurlijk wachten we met spanning af hoe onze wereldkampioen baanwielrennen Larissa Klaassen de Paralympische Spelen doorloopt."

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna