Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 06 oktober 2016 Winnaar Arie Keppler Prijs 2016: De Kampanje

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - School 7 is niet in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Arie Keppler Prijs 2016. Theater De Kampanje ging met de eer en de bronzen penning naar huis.

Hoewel School 7 niet de hoofdprijs won, is KopGroep Bibliotheken wel erg trots op de nominatie van de prestigieuze architectuurprijs. Maar liefst 34 van de 89 ingediende projecten dongen mee in de categorie utiliteit. Naast de schouwburg en bibliotheek ging het verder om bedrijfspanden, scholen, een hotel, station en sportaccomodaties. De bibliotheek werd uiteindelijk samen met de Kampanje en de St. Josephschool uit Burgerbrug genomineerd.

Het juryrapport sprak zich lovend uit over School 7: "Een bibliotheek als een ontdekkingsreis door ruimte en tijd. Verfijnde materiaalkeuze en voor elke gebruiker een eigen plek. Mooie lichtinval en goed meubilair zonder effectbejag. Een plek met perspectief!"

Met de nominatie huldigt de jury ook de krimpende stad Den Helder: "waar ze niet bij de pakken neer gaan zitten, maar ambitie tonen en perspectief bieden!"

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna