Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 24 november 2016 Optreden Lisa Franken in Cultuurschuur te Wieringerwerf op 27 november 2016

Zondagmiddag 27 november 2016 staat om 15.00 uur Lisa Franken in de schijnwerpers van de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Geboren in 1984 in Duitsland kunnen we door haar indrukwekkende staat van dienst met recht spreken van een natuurtalent.

Lisa was amper 5 jaar toen ze zowel piano als cello leerde spelen en duidelijk werd dat haar toekomst in de muziek zou liggen.

Met groot gemak sloot zij haar opleidingen aan de conservatoria in Keulen, Maastricht en Brussel cum laude af en mocht ze zich Master of Music noemen.

Maar haar muzikale honger was nog niet gestild en aanvullende opleidingen in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk volgden.

Talrijke prijzen won Lisa Franken op internationale concoursen met zowel solo-als kamermuziek.

Inmiddels heeft Lisa Franken zich gesetteld in Nederland waar ze actief optreedt als kamermusicus, afwisselend spelend op piano en cello.

Op het programma staan werken van J.S. Bach, F. Schubert, F. Chopin, I. Albeniz, G. Cassado en A. Piazzolla.

Een middag dus voor liefhebbers van klassieke muziek, maar zeker ook voor allen die in de intimiteit van een knusse locatie hier kennis van willen nemen.

Voelt u zich hierdoor aangesproken?

Vergeet dit optreden dan niet op de kalender te zetten!

De aanvang zondagmiddag 27 november 2016 is 15.00 uur in de Cultuurschuur Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Entree 10 euro. Reserveren is niet noodzakelijk maar kan via of telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781.

Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna