Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 01 december 2016 Gemeenten Noordkop tekenen sponsorovereenkomst Sail Den Helder 2017

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De gemeenten Den Helder, Hollands Kroon, Schagen, Texel hebben een sponsorovereenkomst met Stichting Sail Den Helder ondertekend. Hiermee dragen de vier Noordkop gemeenten actief bij aan dit prachtige maritieme zeilevenement.

Tegelijkertijd biedt het een economisch impuls voor de regio door het grote aantal bezoekers dat wordt verwacht in de haven van Den Helder.

Activiteiten op het evenemententerrein

Tijdens het evenement krijgen de vier gemeenten de gelegenheid om een gedeelte van het evenemententerrein in te vullen en zo toerisme, streekproducten, projecten enzovoorts onder de aandacht te brengen. Daarnaast is er gelegenheid voor het houden van bijeenkomsten, seminars en congressen. Al met al biedt Sail Den Helder 2017 een geweldige mogelijkheid om de Noordkop te promoten.

De Kop Werkt!

De sponsorovereenkomst wordt betaald uit het regionale investeringsfonds 'De Kop Werkt!'. De vier gemeenten dragen elk € 50.000,- bij. Sail Den Helder 2017 heeft in combinatie met de Marinedagen alle potentie om nationale en internationale exposure te genereren voor de Kop van Noord-Holland.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna