Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 15 december 2016 Uniek lichtproject in Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Op de gevel van het voormalig V&D pand aan de Beatrixstraat in Den Helder is van 18 december 2016 tot en met 8 januari 2017 een uniek kunstwerk te zien. Een 46 meter brede lichtprojectie op de witte gevel. Citymarketing Den Helder vraagt uw hulp bij de totstandkoming van dit project.

Op de witte gevel van de V&D worden tekstfragmenten geprojecteerd. Uit brieven, notities, ansichtkaarten, whatsapp-jes, flessenpost, gedichten en liederen door de tijd heen. Thema: 'vertrekken en terugkomen'.

Foto's, kaarten, brieven, sms-teksten met het thema 'vertrekken en terugkomen' kunnen de hele maand december 2016 gestuurd worden naar: .

Het materiaal kan ook op papier afgeven worden. Citymarketing zorgt dat dit na afloop aan de inzender wordt geretourneerd. Neem contact op met Citymarketing Den Helder voor het afgeven van materiaal. Bel naar telefoonnummer (0223) 674601 om een afspraak te maken.

Materiaal dat voor 13 december 2016 binnen is, kan nog meegenomen worden in het lichtproject. Materiaal dat later aangeleverd wordt, gaat in vervolgprojecten gebruikt worden. De officiële opening van het lichtproject is zondag 18 december om 16.45 uur in de Beatrixstraat.

Het lichtproject is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de volgende partijen: HOB, VECOB, Woningstichting Den Helder, Gemeente Den Helder, Zeestad en Citymarketing Den Helder.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna