Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 16 december 2016 College Den Helder verdeelt subsidies voor festiviteiten

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Vijf evenementen en vijftien activiteiten krijgen in 2017 financiële steun van de gemeente. De gemeente heeft hiervoor een budget van ruim 130.000 euro.

Het gaat om de volgende evenementen:

De activiteiten die het college steunt zijn:

In 2017 staat wederom het thema 'Den Helder Kust de Zee' centraal, waarbij de identiteit van Den Helder in al haar facetten leidend is. Den Helder heeft van oudsher een sterke band met de omringende zee. Onze stad ontleent daaraan, samen met het cultuurhistorisch erfgoed, haar identiteit. 'Evenementenwethouder' Bob Haitsma: "Wij zijn blij dat er volgend jaar naast het maritieme spektakel 'Sail' zoveel andere, mooie activiteiten zijn. Die evenementen houden onze stad het hele jaar door bruisend, vandaar dat het college ze graag ondersteunt." De verdeling van het budget is voor 2017 35% voor evenementen en 65% voor activiteiten.

Beoordeling

Alle subsidieverzoeken worden beoordeeld aan de hand van de Subsidieverordening Publieksactiviteiten. Organisaties die evenementensubsidie aanvragen moeten als rechtspersoon ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Evenementen/activiteiten met een commerciële aard komen niet voor subsidie in aanmerking. De aanvragen worden intern en extern beoordeeld. De Adviesraad Citymarketing adviseert het college in de toekenning van de subsidies.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna