Cultuur, Sport & Recreatie: 16 januari 2017 Sponsorovereenkomst Sail Den Helder 2017 getekend

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Op 2 januari 2017 is de officiële sponsorovereenkomst tussen de Stichting Sail Den Helder en de gemeente getekend. De gemeente Den Helder is een van de hoofdsponsors van Sail Den Helder 2017.

Andere hoofdsponsoren zijn: de provincie Noord-Holland, de Koninklijke Marine, Rabobank, Damen, Thales, RH Marine, Stichting Ondernemen aan Zee en Willemsoord Den Helder. Daarnaast dragen ook de regiogemeenten evenals de HOV, Port of Den Helder, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en vele andere organisaties en bedrijven actief bij aan dit prachtige maritieme zeilevenement.

Allemaal zetten ze zich in om van Sail Den Helder een geweldig feest voor de inwoners en bezoekers te maken. Tijdens Sail vinden ook de Marinedagen plaats.

Dit biedt unieke kansen voor een economische impuls voor de regio door de duizenden bezoekers die worden verwacht in de haven van Den Helder.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna