Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 05 juli 2017 Texel - Start seizoen strandbewakingsseizoen

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Maandag 3 juli 2017 is het strand bewakingsseizoen met een gezamenlijke bijeenkomst geopend. Naast het Utrechtsch Studenten Werkkamp (USW) en de Texelse Reddingsbrigade (TRB) was burgemeester Michiel Uitdehaag hierbij aanwezig.

Tijdens de bijeenkomst werd de overeenkomst tussen de gemeente en USW ondertekend. TRB heeft deze overeenkomst vorig jaar ondertekend.

In opdracht van de gemeente Texel wordt de strandbewaking op Texel uitgevoerd door het Utrechtsch Studenten Werkkamp (USW) en de Texelse Reddingsbrigade (TRB). De strandslagen 9, 12, 15 en 17 worden door het USW bewaakt en de slagen 19, 20, 21 en 28 door de TRB. De strandbewaking start meestal in week 27 (begin juli) en eindigt 9 weken later na afloop van week 35 (begin september).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna