Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

NoordTopics Nieuwsblok

Attentie: gebruikers van het NoordTopics Nieuwsblok (voorheen Noordkop Zakennieuws Nieuwsblok) kunnen nieuwe instructies vinden op de vernieuwde site: www.noordtopics.nl/nieuwsblok/

Snel, gratis en eenvoudig, onze headlines op uw site, het kan met ons Nieuwsblok!

Met behulp van het Nieuwsblok van NoordTopics kunt u het laatste nieuws uit de regio op uw eigen website of homepage plaatsen.

Binnen een paar minuten kan ook uw website 24 uur per dag actueel regionaal nieuws tonen. Elke keer dat er een nieuwe editie van NoordTopics wordt gepubliceerd, verversen de koppen in het Nieuwsblok automatisch.

Indien een bezoeker van uw site vervolgens op de titel van een bericht klikt, kan de bezoeker het gehele artikel lezen op www.noordtopics.nl

Via RSS/XML Feed - Wat is een RSS/XML feed?

RSS is een eenvoudige vorm van XML special ontwikkeld om content te syndiceren. Dat zegt natuurlijk nog niet veel, maar waar het op neer komt is dit: omdat RSS een gestructureerd format is kan het goed 'gelezen' worden door een heel scala aan software. Dit maakt het uitwisselen van de inhoud van een website (of delen daarvan) een stuk eenvoudiger.

Hierdoor kunnen andere websites of zogenaamde 'Feedreaders' deze informatie inlezen en daar de benodigde informatie uit halen om die opnieuw te kunnen weergeven.

Hierdoor is RSS dus uitermate geschikt voor sites die vaak updaten, en daarbij hun content presenteren in afzonderlijke stukken of artikelen. De sites die het meest van RSS gebruik maken zijn dan ook nieuwssites.

Er kan nog veel meer verteld worden over RSS feeds, maar zoals gezegd is dit voor de wat meer gevorderde gebruiker, meer informatie over RSS kunt (onder andere) vinden op:

Degene die uw website heeft ontwikkeld kan u hiermee waarschijnlijk verder mee helpen, eea is afhankelijk van het gebruikte platform en de mogelijkheden van de server waar op uw website geplaatst is. Bij gebruik van een zgn Feedreader kunt diverse (gratis) software pakketen installeren (zie bovenstaande bronnen voor een aantal voorbeelden).

Internet Explorer 7+ / Firefox & Outlook 2007 / Thunderbird

Als u surft met Internet Explorer 7+ of FireFox browser kunt u de RSS feed ook direct lezen vanuit uw Bookmarks of Bladwijzers.

Als u op de NoordTopics website bent, ziet u een oranje icoontje, als u daar op klikt kunt u de RSS feed toevoegen aan uw Bookmarks of Bladwijzers.

Gebruikers van Outlook 2007 of het Thunderbird e-mail programma kunnen door een nieuwe 'RSS' account aan te maken ook direct de RSS feed lezen.

Adres

Onze RSS/XML feed is te vinden op:
XML http://www.noordtopics.nl/newsfeed.xml

Headlines per e-mail

Natuurlijk kunt u ook nog steeds van elke editie de headlines van NoordTopics per e-mail ontvangen, zie het formulier aan de linkerkant van deze pagina...

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl