Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 15 Februari 2002 Binnen jaar uitsluitsel over bouw Geochron

Den Helder - Binnen een jaar moet duidelijk zijn of er voldoende draagvlak is voor de komst van het Geochron, het milieu-en educatiecentrum dat in Mariëndal moet verrijzen.

Met het Geochron wil de gemeente inspelen op de groeiende belangstelling voor natuurtoerisme. In het centrum, dat een bijzonder schelpvorm zou moeten krijgen, worden natuur- en milieuonderwerpen belicht en op het ontstaan van de aarde ingegaan.

Als na dat jaar blijkt dat er geen draagkracht is. Wordt het gehele Geochron afgeschreven. Voor het onderzoek is een bedrag nodig van Ä 40.000. Burgemeester en wethouders vragen de raad om dat geld beschikbaar te stellen. (Bron: Helderse Courant)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl