Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 26 Februari 2002 Tweede Kamerlid hekelt rol grote woningcorporaties

DEN HELDER - Grote woningcorporaties zoals Woningstichting in Den Helder doen te weinig om te zorgen voor goede huisvesting voor jongeren, ouderen en gehandicapten.Dit stelde A. Duivesteijn tijdens een door de lokale PvdA-afdeling georganiseerde bijeenkomst over volkshuisvesting en woningbouw.

Volgend Duivesteijn zijn woningcorporaties te zeer op de stoel van projectontwikkelaars gaan zitten. Zijn voorstel om het woningaanbod beter af te stemmen op de bewoners kon niet op goedkeuring rekenen van projectleider H. van der Veen van Woningstichting. Volgens hem is het ontbreken of falen van gemeentelijk beleid de belangrijkste oorzaak van de huisvestingsproblematiek. (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl