Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 27 Maart 2002 Aanmelden voor renovatieprijs 2001

Net als ieder jaar wordt ook dit jaar weer de Renovatieprijs uitgereikt. Mensen die vorig jaar de renovatie van hun pand hebben afgerond, kunnen hiervoor in aanmerking komen. Dit geldt niet alleen voor monumenten en beeldbepalende panden, maar voor alle woningen. De prijs bestaat uit een schildje dat op de gevel bevestigd kan worden en een geldbedrag van euro 500,-.

Wanneer inwoners vinden dat door de renovatie van zijn of haar woning er een bijdrage is geleverd aan de verbetering van de woon- en leefomgeving, of dat het aanzicht in de straat behoorlijk is verbeterd, dan kan de woning opgeven worden voor de Renovatieprijs. Het college van burgemeester en wethouders bepaalt uiteindelijk welke woning de prijs krijgt toegekend. De prijs wordt tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 14 september uitgereikt.

Bewoners kunnen hun woning opgeven tot maandag 8 april bij mevrouw M.F. Laan van de afdeling Bouwen en Wonen, telefoon 0223-671224, fax 0223-671226. Per e-mail kan ook: m.laan@denhelder.nl. Een brief schrijven kan natuurlijk ook. Deze mag gestuurd worden naar de gemeente Den Helder, afdeling Bouwen en Wonen, t.a.v. mevrouw M.F. Laan, Postbus 36, 1780 AA Den Helder of afgegeven worden bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl