Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 4 april 2001 3,2 miljoen voor nieuwbouw van Stichting Kardeel

Gedeputeerde Staten hebben besloten om, ten laste van het Fonds Investeringen Noord-Holland (FINH), Stichting Kardeel een subsidie te verlenen van f 3.205.000,-.

Stichting Kardeel is een instelling voor jeugdhulpverlening aan jongere jeugd in Noord-Holland Noord. De subsidie is bestemd voor de nieuwbouwplannen voor een jeugd- en kinderdagverblijf in Den Helder. In het nieuwe gebouw vindt ook de hulpverlening plaats. Dit betekent afstoting van de drie panden aan de Kerkgracht, de Kilstraat en de Boterzwin in Den Helder. Het gewenste voordeel om alle hulpverlening onder een dak te krijgen kan op deze manier worden gerealiseerd.

Het project past in het beleid van de provincie, zoals vastgesteld in de Deelverordening Verbetering accommodaties Jeugdhulpverleningsinstellingen. Deze verordening is bedoeld om de kwaliteit van accommodaties weer op niveau te brengen. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl