Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 24 April 2002 Weer uitstel beslissing nieuwbouw ziekenhuis

DEN HELDER - Opnieuw heeft het College voor Ziekenhuisvoorzieningen (CVZ) geen beslissing genomen over de mogelijke nieuwbouw van het Gemini Ziekenhuis. De beslissing zou eind maart vallen. Het ziekenhuis diende vorig jaar verbouwplannen in, omdat op de huidige plaats een ruimtetekort is.

Het CVZ opende daarop de mogelijkheid om nieuw te gaan bouwen, maar wil toch eerst meer duidelijkheid over mogelijke samenwerking met het Medisch Centrum Alkmaar en het West Fries Gasthuis in Hoorn. Ook willen ze met andere zorginstellingen op één lijn komen over de verkeerd bed problematiek.

De regiovisie is in de ogen van voorzitter van de Raad van Toezicht, B. Mooiman, bepalend voor het CVZ om te besluiten voor tot nieuwbouw en vooral: hoe groot: ,,Er zullen geen besluiten vallen voordat die visie klaar is, maar we zullen toch een signaal richting gemeente moeten sturen om duidelijk te maken dat we bij eventuele nieuwbouw graag een plekje bij station zuid willen hebben.'' (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl