Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 27 Juni 2002 Discussie over Multicultureel Ontmoetingscentrum niet van de baan

Woningstichting Den Helder heeft het voormalige belastingkantoor aan de Bijlweg verkocht. Het college van burgemeester en wethouders vindt het jammer dat het gebouw verkocht is vlak voor de discussie in de commissie Maatschappelijk Welzijn over de mogelijke vestiging van een Multicultureel Ontmoetingscentrum in het pand.

Het college heeft er echter begrip voor dat de Woningstichting deze stap heeft gezet. De gemeente voert nog overleg met de Woningstichting over de gevolgen van de aan- en verkoop van het voormalige belastingkantoor.

De discussie over het inrichten van een Multicultureel Ontmoetingscentrum is met de verkoop van het pand echter niet van tafel. De gemeenteraad heeft bij het vaststellen van de begroting 2002 een bedrag van euro 60.000 beschikbaar gesteld voor de integratie van allochtone bevolkingsgroepen.

Tijdens de vergadering van de commissie Maatschappelijk Welzijn van woensdag 26 juni lag er een ambtelijke notitie waarover een open discussie kan plaatsvinden. Deze discussie staat door de verkoop van het voormalige belastingkantoor niet meer onder tijdsdruk. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl