Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 13 September 2001 Feestelijke opening Speeloase de Beuk

Zaterdag 15 september opent wethouder E.J. Vos-Brandjes samen de HVBWS-voorzitter speeloase De Beuk. Ook wordt deze dag het beeld onthuld dat twee jaar geleden aan de gemeente is geschonken door voormalig gerechtsdeurwaarder H. Vermeer.

Het beeld is vervaardigd door Danielle Orelio, oud-inwoonster van Den Helder. De opening vindt plaats tijdens de ZAP-dag (vanaf 10.00 uur). Het programma voor de opening van de speeloase begint om 11.00 uur met toespraken van de wethouder en de HVBWS-voorzitter. Daarna volgt een versierde fietsenoptocht naar de hoek Herzogstraat/Van Galenstraat om aldaar het beeld te onthullen. Vervolgens wordt de speeloase officieel geopend.

De inrichting van de speelplek is het resultaat van goed overleg tussen HVBWS, buurtbewoners en gemeente. Gekozen is voor onder meer een bandschommel, een kettingpad, een spreekbuis, een touwbrug, een klimtoestel en een basketbalveld met twee baskets. De totale inrichtingskosten bedragen f 300.000,=. (Bron: gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl