Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 5 November 2001 Ruim 2 ton subsidie voor vernieuwing ouderenzorg

Gedeputeerde Staten hebben voor het jaar 2001 f. 258.400,- stimuleringsgelden voor de regio Noord-Holland Noord ter beschikking gesteld voor de vernieuwing van de zorg- en dienstverlening aan ouderen. De provincie verdeelt in totaal 1 miljoen gulden over alle regio's in Noord-Holland. In de regio's hebben de regiocommissies in aansluiting op de actieprogramma's van de regiovisies projectvoorstellen laten ontwikkelen en voorgedragen. Voor het jaar 2001 zijn er voor 38 projecten aanvragen ingediend. Het totaal aangevraagde bedrag bedraagt f. 3 miljoen. Portefeuillehouder Enno Neef, gedeputeerde Zorg, Welzijn en Cultuur heeft het volgende verdelingsvoorstel opgesteld.

Project Noord-Holland Noord
Zorgvraagverheldering op consumentenniveau f. 258.400,-
Dit project sluit nauw aan bij één van de belangrijkste pijlers van de regiovisie Ouderenzorg, namelijk het versterken van de positie van de oudere als cliënt.

Bovenregionaal
Voor bovenregionale projecten is een bedrag van circa f. 100.000,- gereserveerd.

Gedeputeerde Zorg, Welzijn en Cultuur, de heer E. Neef zal bovenstaand verdelingsvoorstel voorleggen voor advies aan de Statencommissie op 14 november aanstaande. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl